Йога-ваканциите, организирани в център Ведика, са едно вдъхновяващо и незабравимо преживяване. Самата обстановка тук Ви помага за кратко време да възвърнете енергията и силите си, и да възстановите вътрешния си баланс. Чрез различните тематични събития ще съчетаете полезното с приятното – сред тях са йога-практики, някои от тях водени от чуждестранни преподаватели, разходки в планината, здравословна храна, интересни разговори и беседи, звукотерапия, и други.

Детокс

„Детокс „-ваканциите ще Ви помогнат да пречистите тялото си от натрупани излишества и токсини, обновявайки енергията си и подмладявайки духа си. Тялото Ви ще е благодарно за период от време да приема свежи, екологично чисти, плодове и зеленчуци, ядки, кълнове и семена. Чистата храна е предпоставка за чисти и възвишени мисли, и е неразделна част от съзнателния начин на живот.

Вижте предстоящите йога-ваканции в нашия Календар.

Мауна

Мауна-ритритите, провеждани в мълчание, целят да дадат почивка на сетивата Ви от безкрайния информационен поток, на който сте подложени ежедневно. Времето прекарано във вътрешна тишина, пречиства ума от наслоени във времето мисловни модели и впечатления. Помага да се обърнете към себе си, развивайки способността за себенаблюдение. Научава Ви да пребивавате в настоящия момент и да отсявате ненужното.

Вижте предстоящите йога ваканции в нашия Календар.

Предстоящи събития

No Events Found

Търсите зала за Вашата йога ваканция?