Йога-събитията, организирани в център Ведика, дават възможност да се насочите към себе си чрез непосредствения контакт с природата. Спокойствието и тишината на планината внасят хармония в ума и сърцето, което прави йога-практиките пълноценни и пречистващи. Самата обстановка тук Ви помага за кратко време да възвърнете енергията и силите си, да възстановите вътрешния си баланс. Чрез различните тематични събития ще съчетаете полезното с приятното – среща с вдъхновяващи лектори и преподаватели, разходки в планината, здравословна храна, интересни разговори и беседи, звукотерапия, и други.

Здравословно хранене

„Кулинарните ателиета“ ще Ви дадат възможност да научите нови начини за приготвяне на вкусна, балансирана и здравословна храна, която набавя на тялото ви всичко необходимо. Чистата храна е предпоставка за чисти и възвишени мисли, и е неразделна част от съзнателния начин на живот.  Свежите екологично чисти плодове и зеленчуци, ядките и кълновете, семената, пълнозърнестите храни – всички те набавят на тялото енергия в чиста форма, подобрявайки храносмилането и усвояването на полезните вещества.

Йога вдъхновения

„Един грам практика е равен на тонове теория“ са казали мъдрите хора.

Йога е начин на живот и пътя към постигането му е в малките целеустремени стъпки, които правим всеки ден.

Участието в йога-събития е като посяване на семенца, които впоследствие се превръщат в плодовете на нашите намерения, воля и усилия.

Йога-ритрийтите, провеждани във Ведика, са едноврменно вдъхновяващи и пречистващи. Ежедневните практики, в съчетание с чиста храна и пълноценно общуване, имат способността да трансформират и обновяват. Те са като пламъче, което получавате, но след това е нужно да поддържате сами чрез осъзнаване и постоянство.

Предстоящи събития

No Events Found

Търсите зала за Вашата йога ваканция?