Храната като лек

Според източната философия, храната която приемаме, определя качеството на живота ни и е пряко свързана със здравето. Колкото по-естествена и натурална, толкова по-лесно усвоима за организма е тя, без да затруднява храносмилането, и така съхранената енергия може да се използва за духовни цели.

Продуктите, които използваме във Ведика са екологично чисти, набавени от частни стопанства и производители в района.

Нашата кухня

Във Ведика сме ръководени от основния принцип на ненасилие и храната, която приготвяме, е изцяло растителна. Базираме се на Еволюционното хранене, което задава нов архетип на приготвянето и приемането й, целящ извисяване на съзнанието. При този начин на приготвяне се запазват по-фините качества на растенията и минералите, въздействащи положително на човешкото съзнание, като същевременно се подкрепя и тяхната еволюция. Насърчаваме храненето в мълчание, в израз на благодарност за енергията която получаваме чрез храната, и култивирайки по-висока степен на осъзнаване.

Екипът ни, творящ в кухнята, го прави с много любов и отдаденост. Креативната природа на всеки един се проявява в невероятни комбинации на сезонните и местни продукти, които подхранват не само тялото, но и душата.

Искате специфична храна за Вашето събитие?