Loading Events

7-дневен ритрийт с Даниел Гаглиардо

„НОВИТЕ ЕНЕРГИИ И ПРЕХОДНИЯ ПЕРИОД НА ЗЕМЯТА“:

Не е трудно да забележим енергийните промени, които се случват на Земята напоследък. Времето сякаш се ускорява; изложени сме на все повече предизвикателства, но и възможностите за личностна трансформация и промяна сякаш се увеличават.  В основата на тази промяна стои преминаването на планетата от мъжка – към женска енергийна полярност, което пряко се отразява и на начина, по който се чувстваме и възприемаме света.

Енергиите, които се проявяват, са нови и различни от познатите ни досега. За да преминем гладко през този период, е важно да се освободим от старото – както на материално ниво, така и на ментално, и емоционално. Да се обърнем по-дълбоко към себе си и да се отворим за интуитивното знание – това е начина да постигнем и съхраним вътрешното си равновесие!

Водещият Даниел Гаглиардо – духовен “инструктор” на Новото познание – предлага своята Космогония като инструмент за пробуждане на човешкото съзнание. В тези срещи на учение и интроспекция, ще задълбочите знанията си за извънземни и междуземни цивилизации, както и всичко, свързано с трансенденцията на Кармичния закон, деактивиране на чакрите, пробуждане на нова енергийна верига, имплантиране на нов генетичен код, извисяване на ума и емоциите, сближаване с енергията на душата, пробуждане на интуицията, живот в хармония и равновесие и още много въпроси, необходими за преодоляване на трудностите и изпитанията, които животът ни предлага. В различни страни и континенти, Даниел Гаглиардо стимулира хората към осъществяване на единство с космическата същност, намираща се дълбоко във всеки.

08 юни 2018
петък @ 12:00 pm - 12:00 pm

Details

Organizer

Център Ведика

Venue

Център Ведика

Kovachevitsa, Blagoevgrad 2969