Зарежда Събития

3 Дни в Тишина

Пребиваването в тишина е един от най-дълбоките и силни методи за личностна трансформация в настоящия момент. Помага ни да съхраним енергията, която обичайно губим в разговори – като я използваме за духовни цели.

Планината и контакта с природата пречистват сетивата ни и успокояват ума. Колкото по-малко мисли има в него, толкова по-радостни и удовлетворени се чувстваме.

Вътрешната тишина е извор на хармония и равновесие – установим ли се трайно в тях, цялостната ни същност се обновява: емоционалното тяло укрепва, умът ни става спокоен и ведър, създаваме пространство за преосмисляне на важни въпроси, отношения и ситуации, и на живота си като цяло.

В тези 3 пълни дни ще се оставим да бъдем водени от интуицията, като правим това, което чувстваме отвътре.

Ежедневната програма включва:

* сутрешна йога-практика

* релаксация/медитация с пеещи купи

* разходки в планината (ако времето позволява)

* арт-занимания (самостоятелни)

* работа в градината (по желание)

През останалото време сте свободни да четете, пишете и съзерцавате… в тишина! Център Ведика разполага с малка библиотека с духовна литература, която може да ползвате.

Храната е изцяло растителна (без животински продукти), приготвена на принципа на Еволюционното хранене – едновременно пречистваща и балансираща. Храненето е бавно и с осъзнаване, изразявайки по този начин фините аспекти на съществуването.

*С цел поддържане на чиста енергийна среда, не се допуска употребата на алкохол и цигари от участниците, включително извън пределите на Ведика!

Ползването на телефони и други устройства е ограничено до 1 час дневно, основно за текстови съобщения! По този начин се насърчава откъсването от ежедневни фактори, свеждайки до минимум потока несъществена информация, който достига до нас несъзнателно, и обременява както съзнанието, така и подсъзнанието ни.


Такса за участие:

Вариант 1. При настаняване в обща спалня в ц-р Ведика, с 3 бани и WC – (8 легла, само жени): 320 лв.

Вариант 2. При единично настаняване в стая със самостоятелни баня и WC: 420 лв.

*Таксата включва храна, спане и всички практики!  Не включва транспорт до с. Ковачевица!

06 октомври
четвъртък @ -

Детайли

  • Начало:
    окт. 06 @
  • Край:
    окт. 10 @

Организатор

Място

No Comments

Give a Reply