Зарежда Събития

ЙОГА-РИТРИЙТ В ТИШИНА

Пребиваването в тишина е един от най-дълбоките и силни методи за личностна трансформация в настоящия момент. Помага ни да съхраним енергията, която обичайно губим в разговори – като я използваме за духовни цели.

Планината и контакта с природата пречистват сетивата ни и успокояват ума. Колкото по-малко мисли има в него, толкова по-радостни и удовлетворени се чувстваме.

Вътрешната тишина е извор на хармония и равновесие – установим ли се трайно в тях, цялостната ни същност се обновява: емоционалното тяло укрепва, умът ни става спокоен и ведър, създаваме пространство за преосмисляне на важни въпроси, отношения и ситуации, и на живота си като цяло.

През тази седмица ще се оставим да бъдем водени от интуицията, като правим това, което чувстваме отвътре. Ще има ежедневни йога-практики, медитация с пеещи купи, разходки в планината, време за творчество и възможност за градинарство – в които участието е по желание.

През останалото време сте свободни да четете, пишете и съзерцавате… в тишина!

Храната е изцяло растителна (без животински продукти), приготвена на принципа на Еволюционното хранене – едновременно пречистваща и балансираща. Храненето е бавно и с осъзнаване, изразявайки по този начин фини аспекти на съществуването.

*С цел поддържане на чиста енергийна среда, не се допуска употребата на алкохол и цигари, включително извън пределите на Ведика!

Ползването на телефони и други устройства е ограничено до 1 час дневно, основно за текстови съобщения! По този начин се насърчава откъсването от ежедневни фактори, свеждайки до минимум потока несъществена информация, който достига до нас несъзнателно, и обременява както съзнанието, така и подсъзнанието ни.


Такса за участие:

Вариант 1. При настаняване в обща спалня в ц-р Ведика, с 3 бани и WC – (8 легла, само жени): 550 лв.

Вариант 2. При настаняване в двойна стая (със самостоятелни баня и WC), при двама споделящи: 610 лв.

Вариант 3. При единично настаняване в стая със самостоятелни баня и WC: 670 лв.

*Таксата включва храна, спане и всички практики!  Не включва транспорт до с. Ковачевица!

03 юли 2022
неделя @ 12:00 am - 10:30 am

Details

 • Start:
  03 юли 2022 @ 12:00 am
 • End:
  10 юли 2022 @ 10:30 am
 • Event Category

Organizer

Venue

Comments ( 6 )

 • Здравейте! До кога е крайният срок за плащане?
  Може ли малко повече детайли?

  Благодаря!

  • Julia-admin

   Здравейте, Галина! Заплащането може да се направи на по-късен етап! Каква допълнителна информация Ви интересува – извън описанието в сайта?

  • Julia-admin

   Здравейте, Теодора! Продължителността е 7 дни, единствено в момента уточняваме евентуална промяна на датите – до няколко дни ще бъде обявено!

   • Антония

    Здравейте! Предвид предишния Ви коментар, 3-10 юли окончателните дати ли са или все още се уточняват?
    Благодаря 🙂

    • Julia-admin

     Здравейте! 3-10 юли са окончателните дати за ритрийта – да 🙂

Give a Reply