Просторна зала

Залата е с площ 80 м2, покрита е с дървен под, и няма носещи колони, които да възпрепятстват използването на целия обем. Това я прави особено подходяща за всякакъв вид практики в група, където е важно да има видимост към, и от всеки ученик, по всяко време. Залата се намира на втория етаж, и от нея се открива прекрасна гледка към градината и планината.

Оборудвана е с тухлички, одеалца и възглавнички. Разполага с музикална уредба, както и шрай-проектор, чието ползване е срещу допълнително заплащане.

Спално помещение

Центърът предлага настаняване на ашрамски принцип в общо спално помещение, с 8 легла (само мъже, или само жени), с ползване на общи бани и тоалетни. Всички заедно се грижат за почистване и поддържане на мястото (с изключение на външни събития) – като по този начин сплотяват енергията си, и премахват изградените във външния свят бариери.

На разположение на настанените в центъра са 3 бани и 4 WC, трапезария, и просторна градина с декоративни храсти и дървета. При по-голям брой участници, същите имат избор за настаняване в, съседни на Ведика. къщи за гости – на споделен принцип, с обща баня и WC; или в двойни стаи, със самостоятелен санитарен възел (срещу допълнително заплащане).

Искате да наемете Ведика за Вашето събитие?