Курс за йога преподаватели

Център Ведика предлага перфектни условия за провеждане на обучения. Спокойната обстановка сред природата е предпоставка за по-пълноценно възприемане на нови знания, а чистата храна, съобразена с нуждите на участниците, подпомага учебния процес.

Всяка година Йога Дивали провежда 1-месечен сертифициран обучителен курс за Преподаватели по Йога, в център Ведика. Далеч от ежедневните си проблеми и ангажименти, курсистите преминават интензивно обучение с целодневна програма, включваща йога-практики, лекции на тема Йога-философия, техники на преподаване, изчистващи йога-практики, медитация, карма йога и др.

Обучението е подходящо както за бъдещи йога-преподаватели, така и за всеки, изпитващ потребност от усъвършенстване на йога-практиката си, и задълбочаване на знанията си в областта на йога-философията и медитацията. 1-месечното откъсване от обичайното рутинно ежедневие, и насочване към вътрешните процеси на физическо, ментално и емоционално ниво, водят до дълбока вътрешна трансформация, а събраната енергия през този месец, е в състояние да се проявява под формата на нови идеи и вдъхновения, за дълго време напред.

Вижте предстоящите обучения в нашия Календар.

Предстоящи събития

Обучение за Йога-Преподаватели 2022

16 юли, събота - 11:30 am - 11:00 am
Център Ведика

Обучение за Йога-Преподаватели 2022

Търсите зала за Вашето обучение?