Зарежда Събития

Курс по КОСМОСОФИЯ с Даниел Гаглиардо

В момента човечеството и планетата минават през един изключителен  период – прехода от мъжка енергия, доминирана от рационалния, логически ум – към женската, ръководена от интуицията.

Нови, различни от познатите ни досега, енергии започнаха да се проявяват на Земята, и за да преминем гладко през този период, е важно да се синхронизираме все по-добре с тях! Новото познание за тези трансцедентални времена се излъчва от Южна Америка. 

Водещият Даниел Гаглиардо, духовен “инструктор” на Новото познание, предлага своята Космогония като инструмент за пробуждане на човешкото съзнание. В тези срещи на учение и интроспекция, ще задълбочите знанията си за извънземни и междуземни цивилизации, както и всичко, свързано с трансенденцията на Кармичния закон, деактивиране на чакрите, пробуждане на нова енергийна верига, имплантиране на нов генетичен код, извисяване на ума и емоциите, сближаване с енергията на душата, пробуждане на интуицията, живот в хармония и равновесие и още много въпроси, необходими за преодоляване на трудностите и изпитанията, които животът ни предлага.

В различни страни и континенти, Даниел Гаглиардо стимулира хората към осъществяване на единство с космическата същност, намираща се дълбоко във всеки. 

*Курсът започва на 12.06. сутринта, и приключва на 15.06. вечерта, като включва 5 нощувки. Участниците заплащат само спане и храна по време на престоя си, както следва:

          –  200 лв. при настаняване на споделен принцип в ц-р Ведика (само жени).

         –  275 лв. при настаняване в двойна стая, със самостоятелни баня и WC – при двама души споделящи.

*ТАКСА СЕМИНАР: ДАРЕНИЕ

 

12 юни
сряда @ 12:00 pm - 11:00 am

Детайли

  • Начало:
    юни 12 @ 12:00 pm
  • Край:
    юни 15 @ 11:00 am

Организатор

Място

Център Ведика

Kovachevitsa, Blagoevgrad 2969

+ Google Map

No Comments

Вашият коментар