Loading Events

Космософия и Новото Познание

„Aко искаш да опознаеш онова, което е вътре в теб, Новата Енергия ще ти отвори една врата, но след това трябва да имаш смелост да преминеш през нея.“ ~ Даниел Гаглиардо ~
Живеем в уникално време, предоставящо ни възможност да издигнем своето съзнание високо над несгодите и изпитанията, над привидното, инерцията и безмислието на материалния свят. Докосвайки се до Космическите принципи и Вселенски закони, постепенно започваме да разбираме защо сме тук и каква е нашата задача в настоящия живот.
Космософията е поток от интуитивни импулси, стимули и разкрития, идващи от вътрешния живот, които всяко същество получава, за да го ориентират към по-висшето. В настоящия период те са особено интензивни, но малък е броя хора, или съзнания, които откликват на техния зов за промяна и трансформация.
В тези 3 дни ще се запознаем с принципите и идеите, заложени в Космософията, в стремежа си да разпознаваме по-ясно интуицията сред многобройните мисли и различни вътрешни усещания.
Ще говорим за промените, на които ставаме свидетели – както личностни, така и глобални – за да можем да им дадем по-точно място в пътя, който следваме.
Космическата Философия /Космософия/ е формулирана от Даниел Гаглиардо – Инструктор на Новото Време. Предавана на всички, готови да последват вътрешните стимули за промяна и трансформация, тези стимули подтикват да напуснем зоната си на комфорт, да се изправим срещу остарелите модели и рамки в обществото – да разширяваме все повече съзнанието си.
Добре дошли сте да се включите, ако ви вълнуват горните теми, както и тези за…
Новите Енергии и синхронизирането ни с тях;
Преходния Период от Мъжка към Женска полярност и промените, които стимулира в нас;
Еволюционното Хранене: етичния принцип и коопериране между различните царства на Земята (минерално, растително, животинско и човешко)
Ще беседваме и по други въпроси, които интуитивно възникнат в споделеното ни време заедно.
Събитието не е с развлекателен характер, а по-скоро насочено към духовно устремени към Себе си съзнания!
*Участието е на принцип дарение.
Заплаща се настаняването извън ц-р Ведика, според тарифи на съответния хотел/къща за гости.
Повече информация на тел. 0889 667780 – Юлия Савова

05 май 2022
четвъртък @ 5:00 pm - 1:00 pm

Details

  • Start:
    05 май 2022 @ 5:00 pm
  • End:
    08 май 2022 @ 1:00 pm
  • Event Category:

Organizer

Юлия Савова

Venue

Център Ведика

Kovachevitsa, Blagoevgrad 2969

+ Google Map

No Comments

Give a Reply