Зарежда Събития

ЙОГА-РИТРИЙТ В ТИШИНА

Вътрешната тишина е извор на хармония и радост. Обикновено ги търсим във външния свят, но идва момент в който интуицията ни насочва да се вгледаме по-дълбоко в себе си, и тогава ги откриваме не другаде, а точно там – в притихналия ум.

Това е целта на тези няколко дни – да се откъснем напълно от обичайните си среда и ангажименти, да намалим темпото – и да се обърнем навътре…

„Благородното мълчание“ умиротворява. Помага ни да съхраним енергията, която обичайно губим в разговори – като я използваме за духовни цели. Това е време за преосмисляне на важни въпроси, отношения и ситуации, и на живота си като цяло.

Планината и контакта с природата помагат на сетивата ни да се пречистят, а ума – да се успокои. Колкото по-малко мисли има в него, толкова по-радостни и удовлетворени се чувстваме.

През тази седмица ще се оставим да бъдем водени от интуицията си, като правим това, което чувстваме отвътре. Ще има ежедневни йога-практики, медитация с пеещи купи, разходки в планината, време за творчество и възможност за градинарство – в които участието е по желание.

През останалото време сте свободни да четете, пишете и съзерцавате… в тишина!

Храната ще бъде изцяло растителна (без животински продукти), приготвена на принципа на Еволюционното хранене – едновременно пречистваща и балансираща. Ще се храним бавно, с осъзнаване…

*С цел поддържане на чиста енергийна среда, не се допуска употребата на алкохол и цигари!

Ползването на телефони и други устройства е ограничено до 1 час дневно, основно за текстови съобщения! По този начин се насърчава откъсването от ежедневни фактори, свеждайки до минимум потока несъществена информация, който достига до нас несъзнателно, и обременява както съзнанието, така и подсъзнанието ни.


Такса за участие:

Вариант 1. При настаняване на споделен принцип в ц-р Ведика (с общо ползване на баня и WC, само жени) 395 лв.

Вариант 2. При настаняване в двойна стая (със самостоятелни баня и WC) – 465 лв.

*Таксата включва храна, спане и всички практики!  Не включва транспорт до с. Ковачевица!

 

02 август
петък @ 06:00 pm - 11:00 am

Детайли

  • Начало:
    авг. 02 @ 06:00 pm
  • Край:
    авг. 09 @ 11:00 am

Организатор

Място

No Comments

Вашият коментар